Fri frakt på beställning över 500 kr
Fri frakt på beställning över 500 kr
Kundvagn 0

Om oss

ThomasO Design formger och producerar posters och vykort. Motiven är inspirerade av så kallade ”rese-affischer” från 40- och 50-talet, med vyer från olika platser i Sverige, Norge och Danmark.

Hösten 2013 lanserade illustratören Thomas Olsson sina första turistpostrar för Göteborg. Kollektionen blev snabbt populär och tack vare den stora efterfrågan har nu serien vuxit och innehåller över 100 olika bilder från Sverige, Norge och Danmark. Nya motiv läggs till regelbundet.

Postrarna uppskattas mycket av turister som minnen från olika resmål, men också av de som tycker om att inreda sina hem med färgstarka retromotiv med lokal prägel.

Motiven skissas för hand, dokumenterade på plats i sin verkliga miljö. I ateljén bearbetas skisserna och motiven färdigställs digitalt för att få den rätta tidsandan med typsnitt och patineringar.

Kollektionen återfinns hos ett flertal återförsäljare runt om i Skandinavien. De kan även köpas i olika museibutiker i Göteborg och Stockholm, samt hos utvalda bokhandlare och designbutiker. Motiven finns i olika format som posters, vykort , kylskåpsmagneter och serveringsbrickor.

I vår webbshop säljs än så länge endast posters.

Postrarna är tryckta i offset hos Göteborgstryckeriet, med stokastiskt raster på Munken Lynx 170-200g matt papper, för att garantera högsta kvalité. Storleken är 50x70 cm. Varje motiv packas för hand och levereras i papptuber.

               Thomas Olsson